Ramenwasser

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser voor uw huis of bedrijf ? Neem dan snel contact op met De(n) Ruitenwasser uit Lommel.

De uitstraling van uw bedrijf of huis is erg belangrijk en vertelt meer over uzelf en/of uw bedrijf. Wij helpen u graag verder de uitstraling van uw bedrijf te verbeteren en met het reinigen van zowel de ramen als uw interieur.

Een professionele dienst

We bieden diensten aan op een professionele basis. We zorgen ervoor dat uw ramen volledig blinken, van boven tot onder. Dit doen we onder alle omstandigheden en zonder u te storen in uw privacy. De(n) Ruitenwasser is, dus, uw beste partner !

Altijd de beste uitrusting

Van het gedistilleerd water, de zeep tot de installaties die we gebruiken, het zijn allemaal professionele producten en apparaten. We zorgen ervoor dat uw ruiten beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden en zo langer proper blijven. U hoeft zich verder niets aan te trekken van uw vensters of interieur. We zorgen steeds dat we de beste producten en installaties op de markt hebben om zo mee te gaan met onze tijd.

Ramen

Rolluiken

Oversteken

Veranda's

Vraag reeds uw offerte aan. Voor verdere informatie, kunt u contact met ons opnemen.